Ansichtkaart van het geboortehuis van Karel Houben. In de schuur, links op de voorgrond, is de kapel ingericht. BiN-collectie.
Wegwijzer naar de Kapel. Foto P.J. Margry.
Het cultusbeeld van Karel Houben is omgeven door (noveen-)kaarsen; voor het beeld staat een kleine reliekhouder. Foto A. Jacobs.
Een kleine reliekhouder (17 cm hoog) met een reliek van Karel Houben. Foto A. Jacobs.
De grote reliekhouder, in de vorm van een grafzerk, met een reliek van Karel Houben. In reliëf is zijn sterfhuis, het klooster Mount Argus, weergegeven; ook is een hart, het symbool van de passionisten, aangebracht. Foto A. Jacobs.
Omdat de kapel nog voor de zaligverklaring van Karel Houben in gebruik werd genomen, werd ze aan Maria gewijd. Haar beeld staat boven in het hoofdaltaar. Foto P.J. Margry.
Groepsbedevaart in de kapel op 31 januari 1995. Foto P.J. Margry.
Ter plaatse kunnen intenties in het intentieboek worden opgetekend, 1995. Foto P.J. Margry.
Ook per acceptgiro kunnen intenties worden doorgegeven. Een vrouw uit Boskoop deed zodoende een donatie voor pater Karel 'voor een goede relatie' en de 'genezing van een broer'. Archief Passionisten, Munstergeleen.
Karel Houben kan ook in de aan hem gewijde kapel in de parochiekerk van Munstergeleen worden vereerd. Foto P.J. Margry.
Gedenktegel van Karel Houben (ca. 1960?). BiN-collectie.
Reliekprentje met een geïdealiseerde afbeelding van Karel Houben, staande voor het klooster van Mount Argus in Ierland. BiN-collectie.
Zakheiligdom in de vorm van een plastic zichtmapje met een portret en een stukje van de doodskist van Karel Houben. BiN-collectie.
Vouwprentje uit ca. 1943 met pater Karel als dienstplichtige en als passionist.